Indische kip-kerrie met sperziebonen en kruidige groentemix.

Stukjes kipfilet gesudderd in een Indische boemboe met kerriekruiden, gecombineerd met een gekruide groentenmix en gesauteerde licht pikante sperciebonen met een vleugje van laos/salamblad.

  • Halal

  • Mild pittig

  • Proteïne: 29,8g

Belangrijke informatie

Ingrediënten: Kippenvlees, witte kool, ui, sperziebonen, wortel, kokosmelk, sambal oelek, specerijen, plantaardige olie, paprika, bamboescheuten, babymais, kokoscreme, tomaat, kemirie, petehbonen.

Allergenen: Noten.

Bewaaradvies: Bevroren bewaren bij -18 °C of kouder. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.

Voedingswaarden

per maaltijd per 100g
Energie kJ 1134 283
kcal 272 68
Vetten totaal (g) 8,9 2,2
waarvan verzadigd (g) 3,5 0,9
Koolhydraten totaal (g) 14,3 3,6
waarvan suikers (g) 5,7 1,4
Eiwitten (g) 29,8 7,5
Zout (g) 0,9 0,2
Vezels (g) 6,7 1,7

Opwarminstructies

  • Magnetron: Folie verwijderen. Opwarmen in magnetron voor 3-4 minuten op 600 W.

  • Oven: Haal de maaltijd uit de schaal en verwarm deze op een ovenbestendig bord en bedekt met aluminiumfolie voor 4-8 minuten in de oven (200 °C).

Pakketten met Ajam Roedjak Boontjes

Meer maaltijden

2021-09-28T15:05:41+01:00
Tahoe Telor

Tahoe Telor

Vegetarisch gemarineerde tofu met witte rijst en roerbakmix.