Sumatraans rundvlees stoofgerecht met gele rijst en groentemix.

Runderpoulet gestoofd in de bekende Rendang kruidenmelange, gecombineerd met aromatische gele pandanrijst en gewokte Indische groentemix met een vleugje gember.

  • Halal

  • Mild pittig

  • Proteïne: 36,6g

Belangrijke informatie

Ingrediënten: Rundvlees, pandanrijst, broccoli, chinese kool, kokosmelk, ui, wortel, mais, specerijen, kokoscreme, paprika, plantaardige olie, tomaat, kemirie.

Allergenen: Noten.

Bewaaradvies: Bevroren bewaren bij -18 °C of kouder. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.

Voedingswaarden

per maaltijd per 100g
Energie kJ 2375 594
kcal 567 142
Vetten totaal (g) 14,2 3,6
waarvan verzadigd (g) 7,1 1,8
Koolhydraten totaal (g) 71,5 17,9
waarvan suikers (g) 4,8 1,2
Eiwitten (g) 36,6 9,2
Zout (g) 0,7 0,2
Vezels (g) 4,3 1,1

Opwarminstructies

  • Magnetron: Folie verwijderen. Opwarmen in magnetron voor 3-4 minuten op 600 W.

  • Oven: Haal de maaltijd uit de schaal en verwarm deze op een ovenbestendig bord en bedekt met aluminiumfolie voor 4-8 minuten in de oven (200 °C).

Pakketten met Nasi Koening Rendang

Meer maaltijden